Add this, and diiieee

GROVT VAD JAG VILL HA PÅ MIG JUST NUUUU!!!!!!!!!!!!!!
ps. Anonym. Såhär kan du ha lack leggings. Vit t-shirt. Galna skor. Skön väska. Och skinnjackan över;)

Allt:netaporter

Kommentarer
Postat av: Anonym

Silvia! Lång tjej som älskar höga klackar.. Vad tycker du om tjejer som är typ 1.76 med klack på 10 cm? Blir nästan 1.90.. Din åsikt uppskattas grovt!(Tänk tälje nu oxå haha)

2009-11-28 @ 19:56:13
Postat av: Anonym

vart kommer skinpajen ifrån?

2009-11-28 @ 22:03:28
Postat av: Anonym

hej:) Vart har du köpt dina skinnbyxor? o hur matchar man det bäst? Jag tycker det är snyggt när jag ser det på outfits här på internet exempelvis, som dina. Men tror att det är något jag själv inte skulle trivas i, jag skulle nog tykca det är för mycket skinn. Men vill trivas, för det är sjukt snyggt när man ser på andra ;)

2009-11-28 @ 22:17:55
Postat av: Silvia

Åhh snälla använd initialer eller nicknames när ni kommenterar så kan jag svara lättare:)



1. Det är det snyggaste som finns med långa tjejer och klackar! I love it. Skitsexigt. Alla kommer däremot tycka du är vääärsta lång men vem bryr sig det är bara något skit snyggt, säg bara aa jag vet som en fotomodell haha. Bry dig inte om tälje alla kollar snett ändå lång lr kort spelar ingen roll. Ha sky höga klackar,stuprör och något fint till och sträck på dig! Kör bara.



2. Skinnjackan går att beställa på net-a-porter. Vet ej vad det är för märke, kommer inte ihåg.



3. Mina skinnbyxor är från topshop. Man matchar det bäst med nästan allt men undvik att ha skinn upptill eller mer vågad klädsel, för då kan det se för mycket ut. Bryt av med en söt topp eller en fin fladdrig tunika för bäst effekt. Och klackar. Det är bekvämare än man tror faktiskt. Testa:) tror du kommer bli positivt överraskad. Men se till att hitta rätt och för vissa har bara fel modell:)

2009-11-29 @ 00:38:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0