Du underbara

Kolla vad jag fick idag! För att jag varit snäll var anledningen haha. Åhhh så gulligt!!!



Guccis nya doft flower. Helt underbar!



Hade denna med jeans shorts och kilklackar. 

VI VANN:D

Haha visste att vi skulle vinna hahaha, men allvar tror syrianska går all in på detta, de har verkligen viljan... Kul var det iaf sååå myspys!!!


TA ALDRIG BILD UNDERIFRÅN OK! VISAR SÅ NI SKA FÖRSTÅ! HAHA!


Här satt jag. Fy fan. 



HEJJA HEJJA HEJJA HEJJA SURYOYE!!!!!!!!!!!!

Hade det sååååå mysigt alltså. Och de hade bäääästa hamburgarna haha där satt jag utanför med bästa sällskapet och åt och tog det lugnt!

Matchdag idag

See you there?



Jag är den som skriker hejjahejja aff bara för att jag är så dum att deras hejar ramsor fastnar i mitt huvve hahahahahaha!

Mix and match


Från igår

När jag och Emma fika. Myspys.

Testade en lång klänning i vila...

Nu ser man inte byxorna men de köpte jag också igår. Det är harems byxor som jag tänkt ha till klackar....

Hade denna klänning idag. Fick många komplimanger haha.

Brorsan och kussen när jag försöker tracka med kameran fastän alla är upptagna med annat. Haha projekt att hämta upp brorsan ooohh shit ok. Det blev broöppning. Bilen ville inte starta då bron gick ner. Vi var fast på påfarten till motorvägen i 40 min hahahahahah!

Jag kan se så mullig ut haha.


Dåliga bilder men min outfit döda iaf haha. Önska jag inte hade kavajen så ni såg hela. Det var så snyggt! Alla kollade på mina fötter hela tiden:P

Säg hej till mina sexiga ben hahahahahha.


Baksidan haha. 


Och armbanden såklart.



VÄRSTA JAG VET

Att någon rör mina grejer. Skiter i vad det är. Vem det är. När det är. Hur det är. Varför det är. Inte ens min egen morsa får röra. 

Nu är det så att hon har tvättat ett par byxor som jag inte var säker på att jag skulle behålla med prislapp på:)

Och mina rosa victoria secret shorts med strass på:)

Fackin fackt ap. 

Fick med mig dessa igår

Och lite andra saker...


Linne h&m


Solglasögon h&m killavdelning


Hahahaha jag är så sunkig idag känner mig som en rockstar:P



Topp från vila. Love it.



Home almost alone


Varit på stan med min söta kusse. Vi har ätit på milano gått runt lite men mest suttit på maren och solat, det fanns någon musik grupp som spelade trummor och grejer fan va nice haha.

Bilder från igår kommer snart.

Hade världens otur ni anar inte vilken otur jag har. Säger bara. Motorväg. Stopp. 

Snart klar


MEN SYRRAN LÄMNAR MIG INTE IFRED HAHAHAHAHA!




Där får ni se lite av klänningen. Nu hoppas vi på att bröllopet blir roligt. Jag vill egentligen vara hemma och skriva på tentan...

Bröllop

Har bröllop i norsborg idag. Det roliga var att jag var på stan tidigare, på make up store där min vän jobbar. Och så håller en tjej på och får en sminkning. Då frågar jag om det är en bröllopssminkning, hon svarar ja, för ett bröllop i norsborg. Då svara jag, men åå jag ska också på ett bröllop där idag haha, då sa hon R*** Haddads, då blev jag HAHA typiskt syrianer, aa så vi ses ikväll va hahaha. Hon är jätte trevlig och det är hennes syster som ska gifta sig med min kusin. Vi snackade lite om vad vi ska ha på oss osv.

Jag tänkte ha min röda klänning från oasis med leopard skorna. Bilder kommer sen.

Nu ska jag duscha och bomba med brun utan sol hahahaha.

Jag går runt med klänning hemma bara för att jag tycker det är roligt.



Jag ser smutsig ut sedan spray tanningen....

Härlig härlig dag!

Varit med Emma. Vi har ätit fikat gått runt på stan och en massa. Så jäkla skönt väder!

Återkommer sen med bilder. Det blev lite shopping också:D

Har levt i denna haha


Nu är det emm hela dagen!

Sänkt

Som aldrig förr.

Människor man aldrig tror ska sänka en som de gör, slår en när man minst anar det med något du aldrig tror om de.

Så jävla sorgligt livet är ibland. Man tror verkligen att vissa saker kan vara speciella. Men i slutändan visar det sig bara vara samma skit som resten. Samma skit som alla andra klagar på, kommer du också klaga på fastän du aldrig trott att du skulle göra det. 

Fattar inte ens varför jag skriver här som en idjot. Älskar att stava idjot så. Är trött på att hela livet gått runt och stavat rätt och talat rätt. Känner mig fri när jag kan skriva hur jag vill. Har lärt mig att vara akademisk och korrekt i skolan men kunna snacka hur jag vill på fritiden. Fast vissa tror inte att man kan svenska då haha så roligt, så dumma människor det finns i världen också. Synd om de faktiskt, tycker de missar så mycket fint.

Jag saknar barndomen ibland. Den var så carefree, så jävla inga problem alls. Dagens barn har världens problem verkar det som. De lever inte som vi gjorde. Vi lekte brännboll, finish och äpple på varje rast. De leker med mobiler, datorer och snackar om sex och sånt. Så jävla synd om de. Tycker synd för det är så jävla mycket roligare att leka äpple än att sitta framför en dator. Min lille bror skulle tycka jag var knäpp om jag bad han leka äpple istället för att vara framför msn.

Tänker över livet ibland också. Vart den ska ta mig. Och ser till vart jag är idag för att se hur stora chanserna är för att göra det jag vill. Ganska ljusa enligt många. De flesta. Ingen aning enligt mig själv. Orkar inte tänka på det. 

Saknar att fika. Skratta så magen gör ont. Saknar tjej snacket. Och kill snacket. Man hinner aldrig umgås längre. Fast man alltid säger att man ska. Så jävla sorgligt också.

En kille dog igår, tror det var igår. Han skulle ta studenten. De hade varit ute och festat. Supit så mycket att han dog senare på kvällen. Hemma. Utan hans mamma där. Från norsborg. Syrian. I hans bästa dagar. Kan gråta bara jag tänker på det. På hans mamma. Hans syskon om han hade några. Jag frågar inte ens min mamma om detaljerna. Jag får ont i hjärtat. Så onödigt. Onödigt. Må han vila i frid. Mina tankar går till han och hans nära och kära.

Sånt får mig att tänka extra noga. På allt. Visar extra kärlek. Sväljer, förlåter, öppen för allt, skit snäll. Men ibland är inte den som du är öppen mot på samma plats som du är. Det sorgliga är. När den personen väl är det. Kan det vara försent.

Nu blev det ett väldigt långt inlägg, och konstigt, kanske osammanhängande. Men jag pratar av mig typ...i guess. Underskatta aldrig "the power of words". De kan slå hårdare än tusen bollar.

Och ta hand om varandra sockerärtor. Va snälla, säg snälla saker, det gör ju så mycket med så lite insats liksom.

Puss och kram/ Silvia

Lösnaglar

Håller på och lägger lösnaglar. Vissa blir skit bra. Andra bara skit.

Den här dagen fortsätter dock att psyka mig.

Men kolla naglarna haha.



Jag är inte klar. Måste fila mycket mer.

Later.

Den här dagen blir bara värre och värre

Jag ska ner och äta skor. Det kanske hjälper. NOT.



Omg

Hahahahhaha. 

För det första visste jag inte ens att adriana lima var gift. För det andra tycker jag att hon är världens vackraste människa. Och för det tredje. Visste inte att hon var gift med han och att de nu väntar barn. Och för det fjärde. Ahahahahahahaha!



Alltså, inte meningen att låta ytlig för det är insidan som räknas. Men. Ahahahahahaha. Han ser ju inte ens trevlig ut hahahahaha. Hon är helt över glad och han rör inte en fena hahahahaha. 

Hon kan få typ varje kille på denna jord att kyssa hennes fötter. Alltså. Ahahahahaha.

Låt oss hoppas att barnet får hennes gener. Om det är kille kan han väl få hans mustach ahahahahaha!

Ni måste läsa älsklings Nimrod

Min favorit blogg. Ska följa den så länge den finns. Så jävla skön. Sååå jävla skön kan inte förklara. 

www.nimrodofobi.blogspot.com

Ååhhh älskar!! Hoppas jag ser han någon gång, ute, ska berömma han för hans skrivande, helt otroligt.



Jag är så jävla sur

Bara sur. Irriterad. Storm. Kommer käka upp vem som än kommer i min väg. Hela dagen äcklig. Och on top of it blir jag, JAG kallad äckel?? Ok. Tamam. Vi säger så. Äcklig it is.

Hej på er sockerärtor som är söta. Ska försöka leverera. 



FACKIN SMUTS JÄVLA FACKIN ÄCKEL SKIT JÄVLA '******* SPRAY TAN.

Jag blir finare brun av smink.

Så jävla sur alltså så jävla sur säger jag bara F****!!!!!!!!!!!!!

Borde gå tillbaka kasta en flaska på hennes huve eller nåt.



SPRAY TANNA EJ DÄR JAG VAR!

Ok. Helt ärligt. Ren bajs. Reeeen bajs. Vet inte vad svenskar är vana vid för spray tanning. Men vi invandrare, när vi säger brun, vi menar BRUN. No offense, vill inte låta som att jag bara generaliserar men oommggg. Bruden gav mig brun utan sol effekt SOM JAG GÖR BÄTTRE HEMMA! Är så jävla sur, ok det var inte så dyrt det kostade bara 200 spänn men ändåååå jag lovar sååååå slöseri med pengarna!!! Så jävla fackin sur. Inte för pengarna, UTAN FÖR ATT JAG INTE BLIVIT BRUUUUUN!!! ÅÅÅÅÅ SÅÅÅ SUUUUUUUUUUUR JAG HAR BRÖLLOP PÅ FREDAG OCKSÅ OCH JAG KOMMER VA HELT BLEK:( det kommer inte se bra ut med min klänning. Aja finns vissa som ändå inte vill att jag fixar mig så kan gå runt och se ut som en idjot ändå.

Ni ska få se sen. MAN SER INTE ENS NÅN SKILLNAD JÄVLA FACK!

Nej. Om ni ska spray tanna err Gör det i tälje. Södertälje. Där vet hon iaf hur bruna vi vill bli. Det kostar 300 spänn men du blir svart, alltså, svart och DET ÄR BRUNT SOM ATT DU VARIT PÅ SEMESTER! Dalgatan i hörnet. Där är det bäst.

I promise. Men om ni är ute efter en svag nivea stegvis få färg skit. Så drar ni till kungsholmen, vet inte ens vad skiten heter men det är där alla spray tannar sig, alla från blondinbella till vet inte vem. Borde fattat själv, om inte ens de blir bruna hur fan ska jag bli det på sånt skit ställe.

Ni får bild sen:) Jag är sur.

Och hungrig.


Svarta och lösa kläder

För jag ska gå och spray tanna mig nu haha. Vi får se hur det går. Jag visar bilder sen!



Vill ha

Miu miu. 

Behöver en ny väska. Måste investera i en. Ska det bli louis eller miu miu?? 


Vill ha den rosa. Men svart passar nog bäst med allt. Men den rosa fan...




Så jävla fula när de är oslitna. Men en klassiker. 

Det roliga är att alla ändå tror att man har falska väskor här även om man lagt ner tusentals lappar för något man kunde köpt för ett par hundringar, om ens det. På en marknad i Turkiet. Haha. Hatar att det är så! Men jag är all for the feeling, lägger hellre mycket pengar på en väska jag kan ha i år och dar än en som går sönder efter en vecka. Helt annan känsla.

Borde ha köpt i usa fan, så jävla blåst jag är. Men kunde inte bestämma mig där...kollade på mycket marc jacobs, men jag hade aldrig använt den i sverige så det var tur det.

Aja, den största frågan är väl vem som ska sponsra mig. Ahahahahaha.

Ska försöka spara lite, göra reklam för pappa att jag kan spara och få sponsring på resten ahahaha ajj tycker jag är så rolig ibland hahaha NOT.

Älskar de här bilderna


Bilder:knightcat

Min Emma är på väg:D

Ringde henne hon sitter på flygplatsen i Edinborough tror jag. Hon är här 8, så i tälje typ halv 9. Kanske blir en sen fika för oss vi får se. Hon åker tillbaka på fredan men kommer tillbaka om en vecka ändå för att stanna en månad:D wohooo min underbara bästaste vän! Är så glad med henne. Tror ingen fattar oss, jag och hon kommer vara kärringar utan tänder och fortfarande skratta högt som häxor och göra konstiga saker haha! Självklart ska vi sitta i södra Frankrike eller Italien på en underbar gård med utsikt över landskap... hon ska flytta dit om ett par år. Jag ska också det, eller iaf köpa en lägenhet där som man kan vara i flera gånger per år. Självklart kommer min man vara med och hennes likaså. När vi är gifta alltså. Kan man se att det är jag och hon som är män i förhållande:P pahahahah skojjaaaa tro inget nu;)

Från föregående veckor...

Hade samlat på mig bilder som jag inte kunde lägga upp pga blogg skiten men här kommer de.

Vissa har jag säkert lagt upp innan orkar inte tänka ut det haha.


Hittade en dröm jacka. En rosa mocka jacka. Den ser röd ut här pga omklädnings rummet men den var rosa. Sååå jävla het. Fan köpte jag den inte för:(:(:(


Jag såg. Jag tog bild. Och jag gick. Haha. Undrar vad det är för bok!!! Hahahahahah.


Jag kan ha sååå tråkigt på lektion. Ser ni snubben längst till vänster i kanten. Det är han som liknar James Dean/James Franco, visst ser man det direkt?!!


Lärt mig att göra kladd kakor. Jävligt goda också.


Måste visa sötnosarna igen haha!


Hade de till denna outfit. Basic men färgglada skor...


På Karros födelse dag. Hon vägrade visa sig haha. Vi hade jätte trevlig middag på barolo.


När jag har tråkigt blir det så...


Visade denna outfit igår, men här på tåget...


Kan lägga upp de blåa också... I´m so bored.



Ge mig fest



Så sexigt. Sååå sexigt.

Perfekt.

Bild:knighcat?

Omotiverad

Jag är så omotiverad när skolan kommer mot sitt slut. Jag orkar verkligen inte läsa en bok eller skriva en tenta till. Men jag måste. Slutspurten... Suttit och läst i balkongen, kommer somna.



Wihiii

Hittade en kartong full med vår skor som jag hade lagt undan! Nu har jag tio extra skot till vår och sommar, jag som hade tänkt att köpa flera ballerina skor och sandaler för jag inte hitta mina! Dum man får vara, de låg i en stor kartong över garderoben hahahaha. Hittade mina jessica simpson skor som jag äääälskar också:D

Men det saknas ändå två par ballerinas från topshop...guldfärgade och beiga. Tror min mamma har kastat de. Jävla skit. Vad är det med syrian morsor?? De tror de kan kasta något bara för att det ligger många av samma sort framme??!!

Nej nu ska jag fixa min sko garderob. 

Svart dominerar. Något jag har försökt att ändra på nu i senare tid.




T o m oanvända från förra året. De är snyggare i verkligheten, bara lyser helt rosa! Men de är hårda mot fötterna fan...


Och mitt "nya" hår. Bara baby håret har blivit ljusare, resten är som det var innan, thank god.



Vaken hungrig gäsp


Frukost!



Publish me


Jag ger upp. Ska läsa "läsa" och sova så fort ögonen däckar.

Natt plugg och käk

Ska ner och plugga. Och äta lasagne.

Blää till plugg. Mumms till lasagne.

Vi hörs senare. Får se vad jag är på för humör då haha.

Update: Jag oooorkar inteeeeeeee.

Skor skor skor skor

Måste ha dessa acne skor. Måste. Tror de är till hösten... Om någon ser de, så snälla säg till!



ÅÅÅHH SÅ FINA JAG BLIR HELT ÅÅÅH.


Finns andra udda modeller också...

De här gucci skorna går inte av för hackor... Hade jag haft en ordentlig lön hade den gått på exakt alla skor jag vill ha, exakt alla, inte ett par utan alla! 



De här kommer jag inte ihåg vad de var....tog bilden från nåns blogg så snälla slå mig inte nu haha:P

Bilder:anywho, google



Vem vill inte ha en sån?!

Kolla på henne! I die. Om alla barn såg ut såhär skulle jag vara mycket mer sugen på att han en själv haha! 



Alltså åååååååå hahahah vill ha henne hahahaha!

Gammal outfit

Ett par veckor iaf. Den skulle till gamla bloggen egentligen...

Men här kommer det. Då jag har varit hemma och inte haft på mig nåt särskilt så bjuder jag på dessa istället.



Kavaj-MQ, tshirt-hm?, byxor-veromoda?, halsduk-hm, väska-aldos.

Jag har vatten i örat. Och jag försökte ljusa upp mitt hår. Kan säga att jag köpte fel, köpte blekning (wrong wrong wrong), så jag tvättade ur det efter ett par minuter då jag såg mitt bebis hår bli gulare:D så nu har jag ett fult hår också, PERFEKT!

Jävla bajs. Kommer inte ihåg vilken toning jag köpte:( ska dit igen och leta....eller bara lämna det så fan orkar inte hålla på hatar sånt.

Bajs.

I love music

Gillar den här låten. Gillar allt timbaland tar på. He´s got the magic fingers.



Ganska mainstream för mig dock jag brukar lyssna på lite mer okända eller udda låtar:P haha. Men som sagt...timbo...

Vardag

Har läst ute i solen. Gått ner ätit grill. Jahni snackat i tfn. Nu ska jag ut i solen och läsa igen. Ämnet är krig, terrorism och demilitarisation. Mycket intressant.

Update: Vi har fått hemtentan. Shit säger jag bara:) Orka döda oss på heltid. Han är smart den jäveln. Men men det är väl bara att sätta igång. Har typ 394580452 sidor att läsa haha.

Sassy

Älskar sånt här. 



Skägg-rough. Kostym-clean = A very hot mix!

BIld:stockholmstreetstyle

En dos av fashion

Innan jag sätter mig och börjar läsa.



Smell you later sugarpeas!

13.22

Ibland vill man bara ligga och stirra haha. Det har jag gjort hela morgonen. orkar inte med skolan längre, känns som att den är över men det är 2 tentor kvar, bläääää. Så, måste börja läsa för fullt idag! Ska nog sätta mig i balkongen och få lite färg samtidigt.

En riktig park dag verkar det vara idag...fan vad jag längtar till att sitta på gräs, mysa, somna lite och äta picknick!




Bild:lelove

Ett par vogue pics

Måste bara visa ett par bilder från en editorial i vogue. Daria ser helt jääävla amazing ut!!! Sjukt snyggt allt. Så ska man gå klädd på fester och bröllop och fin fina saker:D

Kolla in YSL skorna!



Alltså allt. Kan kolla på dessa bilder om och om igen. Helt jävla fabolous!

Pics:knightcat

Kvälls mys

Sitter nere i köket med syrran. Vi har gjort te och ska äta skorpor med pålägg. Mumsigt.

Undrar vad folk gör, nån som gör nåt roligt? Feel free to share om ni är uppe så sent haha:P



Inspo Inspo Inspo

Jag brukar samla bilder på det jag tycker är fint. Det kan handla om allt från en detalj till hela outfiten. Enjoy! 



Love love love att kolla på fina bilder och kläder. Kan göra det i evigheter och sen tillämpa det och göra det till mitt eget, fan vad jag låter akademisk nu, det är inte meningen haha.

Bilder:olsenanonymous, knightcat mfl

Derby

Syrianska vs Assyriska matchen på Söndag. Kommer bli kul, matcherna brukar vara spännande.



Can´t wait! Hihi!

What I would wear

Minus de där skorna. Och väskan. Hade nog kört på ett par somrigare skor och väska, typ lite guldfärgade.


Det verkar vara stella mccartney klänning och kavaj...skitsnygga.

Bild:lefashion



Today

Nu är jag på universitetet. Gick på lektion i en timme. Måste springa till södertörn. Att jag fortfarande orkar med den här skiten haha...

Vi hörs sen. Det är skit varmt här idag!


Kvälls umgänge

Nu har jag umgåtts med släkt och vänner här hemma. Kul kul. Min kusin helen går ju inte av för hackor haha! Inshallah o bando d kdoluch muktugh! ASG! Internt joke:P

Ska lägga mig snart. Måste upp tidigt imorn. Har lektion i både su och flempan...

Fan ska jag ha på mig....



Ska försöka kopiera nåt sånt... Snyggt va

Sleep tight sockerärtor!

Hur fin som helst. Tjejen OCH klänningen.


Vackert, vackert. Lovely att beskåda.

Min kärlek

Inga kommentarer.

Njuter varenda jääävla gång.



Låt oss bara chillnani...



Jag ♥ Medina

whatever

Hemma. Och trött som fan.

Jag och jobb har inget att säga varandra.

Nu ska jag äta tills min mage svullnar.

Peace.

Ny vaken

Off to work. Sjunga hela vägen dit i bilen. Blää jag är så trött. Vill aldrig jobba typ haha. 



Ska jag ha en svart kavaj istället??

Wihiiiiii:D

Sweets got a baby boooy naa naa na na na!

ÄLSKAR!!!!!



Visst är den fiiiiiiiiiiiin!!!! Åhhh älskar såna hundar. Är det nån som kan se vad det är för hund?? Haha jag har svårt att se vad det är för blandning och vi diskuterar vad det kan vara. Men pitbull/amstaff ser det ut att vara enligt mig. Anybody som kan något om sånt??

Skit söt är den iaf hihi ååååå!!!!

Kvällsmackor

Sittet och äter mackor med mina två småbröder. Den ena kollar på mma, helt besatt, usch hatar den sporten fan. Den har ju noll heder, de slår på de som redan ligger... Annars gillar jag kampsport. Roligast är att kolla på all style open, där möter alla olika stilar varandra. Underhållande och intressant.

Nog med sånt. Vad händer imorgon då? Inte så mycket. Efter jobbet vill jag bara hem och vila. Måste läsa ut ett häfte också för en uppgift till måndag. Om vapen och krig. Intressant, men fattar typ nada.Vi ska försöka komma i underfund med varför Sverige säljer vapen till Thailand... Sverige skall enligt riksdagens riktlinjer inte sälja vapen grejer till länder som är krigshärjade o dylikt. 

Bra artikel: http://sydsvenskan.se/sverige/article274212/Sahlin-och-Bildt-strider-om-Jas-Gripen-till-Thailand.html

Nu ska jag fortsätta äta mig fet mitt i natten.

19.08


Jobbar imorgon. Visar en lägenhet i vasastan. Titta förbi hagagatan 16 den som är intresserad av en 1,5a. Den är jätte fräsch.

Vart kan man jobba om man vill gå runt med kläder som dessa???

Hitta en låt som jag velat lägga upp i evigheter

Lyssna och njuuuuuut. Älskar faithless, de är galna.



Lyssna på orden...
Faithless - Miss u less, see u more
Uploaded by gsides. - See the latest featured music videos.

När man kollar igenom gamla bilder

Kan lika gärna bjuda på mig själv haha. Bilder från när jag var i usa i somras. Fan vad jag saknar, vill dit igen.

Jag kan ju tillägga att jag gick upp i vikt där (flera kilo ja man ser hahaha), så ni inte får chock nu:P hahaha.



Chillade ute på trädgården. Det var alltid fint väder.

Testade världens vackraste ring. Blev kär. Tror ni den kommer sitta på mitt finger nån dag:P




Den var verkligen perfekt. Tror det var en 20 karats diamantring, kommer inte ihåg vilken skärning. Ser ni hur perfekt den är eller!!!!!


Den här kan man inte heller klaga på. Svart skuren diamant. Kusinen som designa den, klockren.

Nu kommer lite fula och konstiga bilder på mig men vem fan bryr sig, kolla ringen jag visar. En gul diamant, kommer inte ihåg hur stor den var, men den var stor, och så var det vita mindre diamanter runt den.






Rodeo drive.


Jag tog bilder överallt. Även där det var ombyggnad haha.


Det var en arab kille som körde den här. Jag blev så glad att se nån som jag kände igen "hemifrån" att jag tog bilder och bara skrek ARAABBERRRRR ahahahaha jag säger det skönt alltså ni ska bara höra hahahaha.


Agent provocateur. Sexigaste underkläderna.


Utanför fred segal. Bajs affär kändisar handlar i, hitta typ ingenting. Eller jo ett par marc jacobs solisar men köpte inte de och jag ÅNGRAR!


Paul smith hade coolaste byggnaden iaf.


WELCOME TO HOLLYWOOD. 

Jag passade in där perfekt, I PROMISE!


Kodak theatre. Där har de ju gala och allt, tror oscars galan hålls där om jag inte har fel. De spelade in en pratshow när vi var där så vi fick se kändisar gå på röda mattan. Jag är så kort att jag fick noll bilder.


Känner ni igen denna från rush hour haha.


Jag fick skit många kompisar haha. Åhh vad kul det var!!


Vi blev vänner till slut. Varför kunde han inte vara johnny depp på riktigt?!


Klockren bild. Spindelmannen digga mig på allvar asså hahahahaha.


Brorsans dröm.


Min dröm.

Är jag pimp eller är jag pimp. Pahahahaha. Kan tillägga att de älskade mig.


Obligatoriskt.


När natten kom blev det galet. haha.


Hahahahaha vid poolen. Brorsan ska alltid spänna pahahaha.


Jag var alltid rädd för att gå nära...kan säga att jag blev påhoppad.


Mina tjejer<3 Hoppas de kommer till sverige nu på sommaren. Hahahaha vi levde som high school ungdomar eller vad man ska säga. vi t o m spraya ner en tjejs hus med såna burkar som sprutar ut skit ahahahahah. Det var mitt i natten. Och det var drama. Vi smög ut med bilen ett par tjejer. Och totalt spray ner huset och uppfarten och sprang därifrån. HIT AND RUN. Det var hus som i OC, ni vet serien. Det är visst så man gör när man tjafsar med någon...det skulle vara toalett papper i början, men deras kompis kom med burkarna. Orka vara fjuttkriminell pahahahha.

Nästa dag fick vi reda på att det var fel hus. Killen som sa adressen sa fel, tror ni det var med flit?:P


Fettfri glass. Som man häller en massa godis och sånt över, så den blir mer onyttig än nyttig ändå...


Utanför en klädbutik vid bilen. Deras butiker hade öppet skit sent. Kan inte vi ha det så?


Syrran leker med princess. En chichi som paris hilton också har. Dyr och jobbig. De bara skäller hela tiden.


Hemfärden. LAX. Den lyser på kvällen, skitsnyggt.

Det blev mycket, men hoppas det är roligt att kolla?





Last karate

Det är sista karate träningen idag för säsongen. Tror inte jag ska vara med, don´t feel good.

Och vad är det med vädret förresten?? Äkta piss det bara regnar hela tiden haha. Men det är bättre att det regnar när man ändå inte orkar ut.

Mina kompisar ska ut idag, skulle med, men palla det också haha. Har blivit sååå tråkig, tror det är vädret. Blir så påverkad av allt typ. Kanske har att göra med att jag är våg. Ständig beslutsångest, ständigt förvirrad hahaha men försöker alltid vara logisk;)

Så. Känns som att jag varit hemma i veckor haha och har inte ens öppnat böckerna...must do some studies, sista tentorna för terminen är om nån vecka...

Nu sitter jag och sippar på mitt te. Ska bädda min säng, I think.



Åhh morgon

Älskar att sova. Det är ingen hemlighet. Älskar också att ligga kvar i sängen i evigheter. Har sovit till strax över tolv, och legat i en timme till...bara tänkt, njutit, skrattat för mig själv, drömt, blundat, önskat, tänkt tillbaka, känt, andats, trivs, älskar.



Fast jag har en stor t-shirt då och inte underbar klänning (som jag faktiskt också skulle sova i haha).

Nu kurrar magen, maaaaaaat:D

Love love love


Älskar dessa kläder! Så sexiga!

Och måste bara tillägga att jag är helt kär i mina rosa skor, ärligt talat kan inte sluta tänka på de hahahah och MÅR SÅ JÄVLA BRA NÄR JAG SER ATT ANDRA HA DE OCH VETA ATT JAG OCKSÅ HAR DE!! Hahahaha. Har jag sagt tack laila:P





Brun utan sol

Jag har bokat tid för spray tanning haha. Ska göra det inne i stan. Har gjort det förut i tälje, på dalgatan och det blev skitbra men ska testa en salong inne i stan som verkar populär. På torsdag nästa vecka blir det av. Har bröllop på fredagen så jag orkar inte stress sola mig i solariet och liksom dö på vägen haha. Så jag hoppas det blir bra och jag blir pepparkaksbrun:D vilket jag blev senast ahahahaha jag blev fan svart! Och min vän Emma. Som är blond. Också svart. Hahahaha fy fan vad vi skrattade när vi såg varandra! Det enda man såg var ögonvitor och tänder hahaha.

Yey vad kul det ska bli:D

OH YES I DID

Köpte skorna jag pratade om. Klart de här skulle tillhöra min samling. Och så hade jag lite roliga kläder på mig tycker jag haha.



Jag flätade mitt hår igår...


Visst är de fina! 

Gääsp

Sitter i köket. Min mamma har redan company. Ni vet, när syrian kvinnor pratar, så väcker de hela området så det är ingen idé att försöka sova ens. De snackar om allt mellan bord och förhållande. Intressant. Men inget för mig så tidigt på morgonen.

Vill bara krypa ihop och sova. Men borde börja fixa mig, måste lämna tillbaka böcker och dra förbi town.

Vill ha frukost men orkar inte sitta vid bordet när de gör det. Haha jag låter värsta taskig men jag har inget morgon humör. Min mamma brukar säga att jag har djävulens humör på morgonen hahahaha men jag har varit skiit trevlig på bloggen iaf tycker jag haha:D



Exotisk i natten


Älskar exotiska tjejer! Så jävla vackra!!! Alltså kolla på henne!

Annars har jag verkligen inte gjort något idag. Nada. Noll. Bara pasta till mig själv. Har lärt mig. Bra för överlevnad.

Imorgon ska jag nog ner till skolan och stan. Vet inte om jag ska stanna och plugga lite i skolan, jag måste egentligen bara lämna tillbaka böcker...men vi får se hur det blir (borde väl öppna böckerna nån stund).

På stan iaf ska jag köpa ett par skor som borde komma in imorn och jag är uppskriven på de. Det är ett par som heter safari från topshop och de är zebra randiga. Hoppas verkligen de kommer imorgon, de ska ringa mig. Inte för att min mobil fungerar men ändå. Ni får se bild på de när jag har de i mina händer. Just nu vill jag inte öga mig själv haha (har ju väntat på de såå länge haha).

Annars är jag skit trött och sur för att min mobil inte fungerar, det verkar vara knas med hela nätet men min mobil är sönder, kaputt, den går inte att öppna ens. Måste använda en mobil jag fått av brorsan som är från kina??!! Ja KINA haha det finns två språk i mobilen, engelska och kinesiska. Ska jag ens fråga vart den kommer ifrån hahaha vi kallar den bara för kina mobilen. Fin är den iaf, platt och jätte fin nokia:)

Älskar inredning

Och älskar att inspireras av andras hem. Här är resten av bilderna på miss restoins hem.


NI VET VAD JAG TYCKER OM DESSA.





Min favorit. Mina favoriter. På allvar. Pure love. Älskar dessa.


Musiq Soulchild - Half Crazy




Musiq Soulchild - Babygirl


Så bra musik att jag får ont i hjärtat...



The Roots - Break You Off

Och här sjunger han refrängen med the roots, typ mitt favorit band. I die. Har deras album som jag spelat sönder!

LYSSNA LYSSNA LYSSNA LYSSA LYSSNA LYSSNA LYSSNA LYSSNA LYSSNA LYSSNA LYSSNA.

Och litar ni på mig så ska ni VERKLIGEN kolla på den sista videon. Jag kan gråta alltså, jag ryser. KOLLA! ÖÖFF!!! Värsta babyn:( skit synd jue...

Brunt socker

Gillar inte den där halo låten alltså..aa hoppa på mig nu, alla verkar älska den haha.

Ligger i sängen och vilar, har ont i typ hela kroppen...

Skulle lätt gå runt såhär, skulle inte ni?? Ska försöka åstadkomma något liknande med det jag har hemma, min beiga fluff väst, svart sån puff tröja, stuprör, klackar och väska.

Ska nog planera outfits och hänga de på galgar så slipper jag tänka när jag ska klä mig på morgonen haha.




Uppe tidigt idag

Jag vakna av mig själv så jag ska upp och inte sova bort hela dagen som alltid. jag är så trött...hoppas nån är gullig mot mig idag det händer inte alltför ofta nuförtiden hahaha I need löööv.



Värsta gulliga bilden! Skulle också gå runt sådär i min bakgård pahahahaha.

Nej nu måste jag äta, vi hörs senare sockerärtor!

Städat städat städat

T o m tvättat mina smink penslar! Jag kom in i rummet för en stund sen och möttes av en konstig doft. Jag ba :S.... Tänkte efter, vad är det här för doft?? Ohh shit det doftar rent! Jag använde ju en sån spray grej också! Hahahahaha.



Julia Restoin Roitfelds hem. Fresh.

Lady noir


Dior kort film haha ååh så fint allt är! 

Vill klä upp mig och gå på middag med dig såhär i sommar


Men nu måste jag plugga statsvetenskap. Tror jag är på väg mot en politisk examen... Var det någon som sa diplomat? Haha.

Robot rock

Älskar daft punk.



Håller på och stor städar mitt rum. Fan va härligt! Händer inte så ofta ni vet:P

Wish outfit

Den.


Nån av de.


Och de här gucci skorna.

Bilder:kommer ej ihåg, topshop, gynning



God morgon sockerärtor! Eller god förmiddag?

Jag är ledig idag så jag har sovit ut. Skönt! Nu, frukost. Sen mode. Haha.



Visst kan man ligga så i evigheter och önska att tiden aldrig tog slut...

In Paris


Jag vill fortfarande ha en svart fluff grej.

Bild:sartorialist

Desperate Housewives

Jag har gjort crepes idag igen. när jag lär mig något. Så gör jag det tills jag spyr ut det haha.

Och så kollade jag på DH samtidigt. Fan Edie dog, hon som kryddade allt!

Nu ska jag ner igen och äta de och umgås...

Har letat efter en låt jag vill att ni ska höra, men min bror säger inte vad den heter för han säger att det är hans låt och han ska vara värsta bruden och fan vet jag, ska slå han nu!! Ok, nej jag är inte misshandlare så ni vet haha bara syskon brottning!



En dagens som var dagens för ett tag sen

Hemma. Hade denna tröja även idag. Den kommer från gina och jag vill bo i den i veckor i rad. Men det gör jag inte förstår ni väl. Haha. Kavajen är vila.


Hahahahahah. JA JAG HAR ROLIGT FRAMFÖR KAMERAN.



I must food now. Must.

ZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

zzzzzzzzzzzzzzzzzz



Jag komme allvarligt talat däcka.

Boring.

Ni ska slippa mig nu.

Kommer bara med sjuka inlägg annars.

U.L.I

Ang terrorn

På min andra blogg alltså. Denna är bara temporär. Jag mailar de typ hela tiden och frågar hur det går haha och varje gång säger bruden jag hör av mig så fort jag vet nåt, ändå så fortsätter jag maila och fråga och tracka hahaha, är det en "blatte gen" eller :P hahahaha. Blir knäpp, hatar att vänta, noll tålamod!

Men hon maila iaf tillbaka idag och sa att det kan ta tid beroende på hur mycket de har att göar och på vad skadan är...mig säger det ingenting. Jag vill höra hur många dagar, månader, eller år det tar! Det får ta lång tid, bara jag vet. Nu är det bara irriterande för man går runt och hoppas på mail ifrån de hela tiden.

Den som är intresserad kan gå in och kolla i den gamla där jag hann blogga ett litet tag och fylla med bilder!

www.silviastyle.blogg.se

Shoes shoes shoes

Med den röda sulan.



Jag skulle kunna ha alla, förutom de ljusblåa i vänstra hörnet haha. De kan jag ge till nån moster eller nåt hahahaha.

De rosa i mitten är typ, ord överflödiga.

Nu ska jag gå störa Meriam som sitter och läser...

In school doin my thang

Jag låter som en G. Haha. Ni ska bara veta vilken nörd jag är:P

Iaf nog om mig:P

Sitter i skolan. Övertrött. Vill bara hem kasta mig på sängen och andas ut. Men neeeej måste på lektion (obligatorisk).

Händer typ ingenting idag. Kolla vädret liksom, vad ska hända? Jag som skulle ha högklackat idag, men det blev inte heller av...

Försöker komma på något fyndigt att skriva men det går inte. Bang bang shot me down är det i mitt huvud just nu.



I wanna be fabolous


Escape reality genom att tänka på saker som tar dig bort härifrån till ställen och saker som gör dig glad. För tillfället.

Some things in life are just so sad.

But.



I made crepes

I will be back. Just nu är jag för mätt och för trött för nåt.

xoxo

Oh yes I do


Jag kan nu säga att jag har dessa och en sak mindre i livet att älta. Kan inte tacka gulliga laila nog för att hon köpte de i malmö och mötte mig med de!!!!! Taaaaaaccckkk sweettyy piieeee!!!!

Vill ha de hela tiden. Ska fika med de i tälje, är det för mycket:P pahahaha. I dont care. Såna raringar ska leva livet haha.

Nu måste jag fan ner och plugga lite. Internationell politik. Yes indeed. 

How to walk in high heels.

http://www.modelinia.com/videos/how-to-walk-in-high-heels/181

Här är länken. Hennes skor dööödar btw. Värt att kolla bara för det. 

Visste inte hur man bäddar in koden från den där sidan...måste fan bli bättre så sånt.

Förra veckan på jobbet

När jag visade en lägenhet i vasastan. Den hade balkong i sovrummet som man öppnar med två dörrar ni vet. Och så hade den kakelugn i både sovrum och vardagsrum. Den var så mysig. Men jag hade renoverat köket. Älskar att inspektera lägenheter haha. Fan vad svårt det kommer vara för mig att hitta en precis som jag vill ha den! 



STRIKT. Men preppy(A).

Tänker alltid på Bryssel när jag har på mig den här toppen, köpte den på h&m där. Fan vad jag saknar det stället, måste dit igen. Vill jobba där också, haha fan vad jag vill och vill hela tiden!

Min nya kjol som inte är så ny efter en och en halv vecka


Från gina.

In the morning

I like my breakfast served. Haha. Älskar att komma ner till ett rent och fint kök. Min macka redan gjord av min söta mamma (hon trodde jag skulle till skolan, fin behandling va!). Men jag är ledig wohoo. Så jag har gjort te och ska äta sönder jag är så hungrig!

Ska försöka ge er bilder under tiden. Alltså. Jag har samlat på mig så många bilder att jag inte ens vet vart jag ska börja haha. Allt kommer vara osammanhängande för er tror jag, men men.



Gomorron då haha.

Jag kom bara på något roligt

Ahahahahahahaha. Bloggen skulle vara väääärsta intressant om den hette: en tälje bruds dolda liv

PAHAHAHAHAHA.

Omg måste lägga ner min ruttna huuumor!

Och som ni ser så orkar jag inte skriva korrekt, ehh ja(K)

The life of a tälje gambler. Ahahahaha alltså nu kommer jag sitta driva om detta hela natten!

Sov nu Silvia sov.

Och i sann silviastyle anda. Kläderna för idag.

Eller det jag hade efter jobbet iaf. På middag hos min faster i ronna (boohoo haha), hennes son är ju förlovad så då bjuder man hem tjejen och hennes familj på en aaas stor middag. Jag hade kul föfan och maten super som alltid!

Osminkad och tröööttt bläääää.



BLOGG.SE?

SÅ.  

Efter många om och men. Så har jag skapat en temporär blogg. En som kan ersätta min andra som gick sönder. Men så fort den har lagats eller vad man ska säga så återvänder jag. Jag fick testa 3000 namn innan ett var ledigt. Och alla vet att jag har hetet brown sugar på msn sen jag skapade det så aa vet inte det bara dök upp. Jag är fortfarande sur för det över min blogg ska ni veta. Och de har inte fixat den på hundra år och säger inte ens vad det kan bero på. Aja. Nu gör vi det bästa av läget, tacka laila och elmaco de gjorde mig glad så jag ville skapa en ny haha. 

Nu kör vi då.

Måste erkänna att de ändå varit ganska skönt utan blogg, har insett hur mycket tid den tog...jag har liksom lärt mig att göra kladdkakor under tiden, och, det är framsteg för mig haha.

Mmmmmmmmmmmmm.

Oke let´s go.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0