What to wear?

Hatar att välja kläder ibland..............


Update: Tights och svart t shirt över. Skulle bara hämta mitt pass och köpa salva till ögat. Har ingen lust att klä mig eller vara ute bland folk med ett sånt öga!!! Ni ska bara veta hur irriterande det är...


Sitter i balkongen med datorn i knät. Fryser, solen gick bort precis. Ska hämta en filt senare, dricka te och läsa tidningar här ute. Myspys.




Kommentarer
Postat av: Kussen M

Hej Silvia.Vet du om att den där Nimrod egentligen inte är den han utger sig för att vara. Han är egentligen en tjej. Han undviker att konfrontera människor som komit på hans egentliga identitet genom att ej publicera deras kommentarer eftersom detta skulle äventyra hela hans idé med bloggandet. Propaganda/reklam elelr vad det egentligen handlar om. Kommentera gärna hans blogg i stil med att du misstänker honom för att egentligen vara en tjej el. dyl. Han kommer med högsta sannolikhet bara ignorera kommentaren i hopp om att du slutar "spamma", som "han" själv skulle formulera det som. En fråga är ej spamma PUCKO Nim.

2009-06-17 @ 19:44:03
Postat av: silvia

Haha jag vet har också tänkt på det. Men orkar inte bry mig det spelar ingen roll för han/hon vem det än är så skriver denne klockrent och jag älskar att läsa det.



Och OM det är en hon så har hon totalt lyckats med att gestalta en kille alla tjejer vill ha trots alla sjuka grejer haha och driver faktiskt den mest intressanta bloggen jag har läst. Tycker du inte det?



2009-06-17 @ 19:58:04
URL: http://brownsuga.blogg.se/
Postat av: Maria

mjukisar? det funkar alltid & som bonus är det "super fashionabelt", hahahha! ;P

2009-06-17 @ 21:52:40
URL: http://konversationer.blogg.se/
Postat av: Silvia

Hahaha nevveeerrrrrr jag bor i tälje tror du det är tillåtet att gå ut med mjukis:P ahahaha!



Men fan vad de är sköna, så luftiga haha.

2009-06-17 @ 22:11:05
URL: http://brownsuga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0