Hot chocolate

Har gjort varm choklad. Mamma har bakat citron kaka. Jag tog ett långt bad innan med skrubb och allt. Skönt. Nu sitter jag här.

Update: Recyclar gamla avsnitt på tjej serier och bara äter under tiden. Så mysigt! Hoppas vädret blir finare imorgon, redan tänkt ut vad jag ska ha på mig då haha. Ska ha min beiga topp, den är så söt och jag har knappt använt den, shame on me!







Kommentarer
Postat av: Anonym

hittade du bilder på d där vackra paret?gifter mig nämligen om några veckor skulle behöva lite insperation :)

2009-06-19 @ 02:22:51
Postat av: bella

har du tips på nån återfuktande kräm eller någon kräm som e bra för ansiktet?

2009-06-19 @ 12:48:23
Postat av: silvia

Åh nej har ingenting på min dator och inte fått tag på någon som kan skicka, men vet du vad. Ska försöka fixa så mycket jag kan idag!



Bella, det beror på vad du har för hudtyp men en som återfuktar rejält som jag använder för tillfället är en från apoteket. Sitter nere nu med frukost ska kolla upp vad den heter så fort jag går upp;)



God morgon på er!



2009-06-19 @ 13:04:21
URL: http://brownsuga.blogg.se/
Postat av: silvia

Bella, gelen heter moisturizing face gel och är från aco. Jag gillar den för den är fettbri och ger inte finnar men gör huden ordentligt återfuktad ändå. Den finns att köpa på apoteket och kostar runt 50 lappen. På sommaren brukar jag däremot köra på dermalogica och en kräm som heter active moist och den går in i huden snabbare än acos. Den kostar runt 500 men tror att det finns en mindre tub för runt 300.



Jag har ganska knas hud (blandad, känslig, lättirrirerad och allt på samma gång) och kan därför inte bara ha en vanlig loreal kräm från h&m...



Men har testat de flesta krämer så är det fler frågor så kör bara;)



2009-06-19 @ 13:36:38
URL: http://brownsuga.blogg.se/
Postat av: bella

tack så mycket för svar.. asså det är så att jag inte använder kräm alls o har tänkt prova, så vet inte riktigt vilken jag ska använda :)

2009-06-19 @ 16:56:15
Postat av: silvia

Åh jag förstår det. Men kör på aco, billigt och bra så gör det inte så mycket om du inte gillar den heller:). Den där ger alltså mycket fukt men fråga på apoteket efter en som passar din hud (jag har som sagt knas hud haha) och om du har fin och normal hy så kanske du bara behöver en normal återfuktande och inte en för blandad hy:)



Annars använde jag en från lancome ett bra tag som jag älskade men som inte säljs längre, eller de har typ ändrat den till nån som heter "pure focus lotion" och den är fräsch och lätt "oljefri" och doftar underbart.



Finns så mycket haha, beror som sagt på vad du har för hy, men kör på nån enkel, tycker apoteket blir bäst för dig att gå till nu när du inte använt något innan så slipper du köpa något på h&m som täpper till porer och så:)



2009-06-19 @ 19:28:27
URL: http://brownsuga.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0